Profesionalno čišćenje zuba AIR FLOW® (peskiranje zuba)


1354214622-8911Uklanjanje mekih naslaga i pigmentacije zuba se u modernoj stomatologiji danas obavlja sistemomAir-Flow ®, a procedura se zove  peskiranje zuba. Naš tretman ovom metodom sigurno uklanja mrlje od vina, cigareta, kafe ili čaja sa vaših zuba, kao i drugih pigmentacija sa mesta gde tradicionalno uklanjanje zubnog kamenca ultrazvukom nije uspelo. Peskiranje zuba nije i ne može se posmatrati kao tretman izbeljivanja zuba, ali efekat koji se postiže posle tretmana daje vašim zubima za jednu nijansu belje zube, glatke i primetno sjajnije.

img18Ova, praktično, detox terapija cele usne duplje se izvodi specijalnim aparatom dizajniranim da pod jakim pritiskom izbacuje gazirane čestice i vodu na površinu i između svakog zuba. Tretman je potpuno bezbolan za pacijenta i u proseku traje oko 20 minuta. Preporučuje se kao deo pripreme za beljenje zuba i deo vašeg svakodnevnog zdravog i blistavog osmeha.

Radi komfornosti naših pacijenata, čestice koje vrše čišćenje zuba su aromatizovane, pa u ponudi imamo ukuse mente, jagode i šumskog voća.

piezon_sprayTretmanu peskiranja zuba prethodi potpuno bezbolno i efikasno ultrazvučno uklanjanje kamenca, .

Leave a comment

Your email address will not be published.