Mezoterapija


Šta je mezoterapija?

Medicinski postupak pri kome se ubrizgavaju male količine vitamina, minerala, hijalurona, i aminokiselina u  srednji sloj kože – derm.

Negovane žene u celom svetu odavno su čule za mezoterapiju, tako da je ova estetska procedura za kratko vreme postala veoma popularna i kod nas. Zbog brzih i efikasnih rezulatata, ali i primerene cene tretmana, mezoterapija je danas pouzdan saveznik u očuvanju mladosti i lepote.Untitled-2
U čemu je tajna? Reč je o specijalnim koktelima vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, prirodnih ekstrakata , aminokiselina i antioksidanasa koji se unose u središnji deo kože (mezoderm). Primenom male količine aktivne supstance na odgovarajućem mestu , uklonićete nepravilnosti na koži koje su vam dugo smetale. mesotherapy-topMezoterapija vraća koži elastičnost i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu kože, podstiče detoksikaciju i popravlja opšte stanje organizma. Proces starenja se znatno usporava, a osećaj ličnog zadovoljstva i sigurnosti ponovo gradi. Najvažnije je to što se nakon tretmana odmah možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima jer su moguće crvenilo, svrab i modrice prolaznog karaktera.

Uz sam postupak, dobićete i korisne savete za pravilnu negu kože kako bi efekat tretmana bio optimalan.