3D Mezoniti


Metoda 3D mezoniti je inovativni sistem postavljanja elastičnih niti u kožu na sve nivoe kože i u svim pravcima. Mezoniti su biorazgradive i potpuno se resorbuju za 4-8 meseci. a na njihovom mestu se formira potpuno nov kolagen u koži, u toku naredna 2 meseca, koji i posle resorpcije ostaje i pravi novu potpornu mrežu naše kože. Njihova potporna moć i postavljanje u više pravaca i na više nivoa kože omogućavaju nam da napravimo specifičnu i jaku potpornu mrežu u koži, koja se harmonično utapa u tkivo.ed-mezoniti-380

KAKAV JE EFEKAT 3D MEZONITI METODE I KOLIKO TRAJE?

Mezoniti su biorazgradive i potpuno se resorbuju za 4-8 meseci. a na njihovom mestu se formira potpuno nov kolagen u koži, u toku naredna 2 meseca, koji i posle resorpcije ostaje i pravi novu potpornu mrežu naše kože.

Efekat zatezanja kože je vidljiv neporedno posle procedure uz očuvanje mimike i prirodnog izgleda i pojačava se u sledećih 4- 6 meseci.

Efekat traje 20-24 meseca, kada se tretman može ponoviti.

KADA SE PREPORUČUJE 3D MEZONITI?

Ovom metodom se može postići zatezanje svih delova lica, gornje, srednje i donje trećine lica. Rešavanje problema kao što su duboke bore na čelu ili nazolabijalne bore. Svaka regija može se raditi samostalno ili kao celina.

Mezoniti se često koriste za ograničene regije gde je došlo do pada tonusa i opuštanja kože kao što su podbradak, dekolte, bore ispred i iza uha, krajevi obrva, kao i za opuštenu kožunadlaktica, unutrašnju stranu butina, kolena i stomaka.

KORISTIMO SVETSKI POZNAT BREND MEZONITI BS MEDICAL, FIRMA SA NAJVEĆIM BROJEM PROIZVEDENIH IGALA NA GODIŠNJEM NIVOU. Da bi usluga bila najkvalitetnija moguća neophodno je, pored stručnosti, i raditi sa vrhunskim materijalima, i tu nema kompromisa.